top of page

Galériáink

Az alábbi oldalon találjátok néhány idei esküvőnk legjobb képeit galériákra bontva, hogy tudjatok szemlélődni, milyen stílusban, hangulatban és minőségben készülnek munkáink

JD-847.jpg

Petra és Jákob 

"Nem tudunk betelni vele, nagyon nagyon tetszik :)"

Petra és Jákob esküvője gyönyörű környezetben, a dabasi Jakab Lovasudvarban zajlott, ahol Petra lovak iránti szeretetére és mindkettejük közös rajongása folytán a Peaky Blinders sorozat hangulatára épült az esküvő, és a fotózás is.
Az erről készült highligths videó itt megtekinthető 

IMG_3084.HEIC
RD-1315.jpg

Dóri és Andris

"A videó tökéletes lett, nagyon jól összevágtátok, fantasztikusak a képek, a zenék a mozzanatokhoz is jól illeszkednek, szóval ennek köszönhetően nem szeretnénk semmilyen változtatást rajta!"

Egy esküvőfotós akkor a legboldogabb, ha egy őszinte, érzelemgazdag párral találkozik a nagy napon. Dóri és Andris pontosan ilyenek voltak, nagy élmény volt velük dolgozni, azt hisszük elmondhatjuk, mindannyian élveztük a nagy napot :)
Az erről készült highligths videó itt megtekinthető 

313905799_827028945170062_4626937475588388369_n.jpg
EM-233.jpg

Eszter és Máté

Ezster és Máté októberi esküvője igazi őszi színeket, őszi hangulatot hozott, mégis mindannyiunk nagy örömére gyönyörű időjárás volt a nagy napjukon. Eszterék egy igazi életvidám, nagyon jó hangulatú pár, így hatalmas öröm és élmény volt velük dolgozni, és ez elmondható volt a naásznépről is. Az egész esküvő végig szuper hangulatban telt, így a mi munkánk is könnyebbé vált ezzel!
Az erről készült highligths videó itt megtekinthető 

photo_2022-11-14 14.07.30.jpeg

"Eszter és saját nevemben is elmondhatom, hogy nagyon-nagyon hálásak vagyunk nektek az összes munkáért. Amikor belevágtunk a szervezésbe, megbeszéltük, hogy nem gondoljuk túl a dolgot, hiszen nem is akkora nagy dolog ez. Legyen egy jó buli, érezze jól magát mindenki, a megörökítés pedig majd lesz ahogy lesz. Nos, minden szempontból elmondhatjuk (amit nem is hittünk, hogy valaha kimondjuk/leírunk), de egy igazi álomesküvőnk volt. Minden visszajelzés a család, rokonok és barátok részéről is ezt erősíti meg. Nélkületek ez nem valósulhatott volna meg! Az este folyamán lazák és rugalmasok voltatok, de végig profik maradtatok. A képek is, és a videó is teljesen visszadják a nap és a buli hangulatát. A szelfigép pedig telitalálat volt, mindenki imádta!

Én (Máté) személy szerint még annyit hozzátennék, hogy mikor a fotózás felmerült, kicsit elzárkóztam a témától. Idegen dolognak tűnt, hogy engem fotózzanak, ráadásul ez nem is rólam szól, inkább a menyasszonyról. Felmerült a kérdés kit/kiket válasszunk? Vannak  srácok akik az Equus napokat is fotózták, de amúgy esküvői fotósok? Na akkor más szóba sem jöhet!
Nagyon-nagyon örülök, hogy titeket választottunk, mert mind a jegyesfotózáson, mind az esküvő napján sikerült végre elhinnem magamról, hogy rólam is lehet jó képet készíteni. Kifejezetten jól éreztem magam a fotózás alatt, és nagyon szép emlékként marad meg.  

Szóval összefoglalva, köszönjük, hogy közösen TÖKÉLETESRE sikerült összehozni az esküvőt!

Még annyit azonban szeretnénk kérni, hogy az elszámolást készítsétek el, hogy a hátralévő összeget át tudjuk utalni.

Továbbá engedjétek meg nekünk, hogy gátlástalanul ajánlhassunk titeket mindenkinek :)

Köszönettel
Eszter és Máté"