Galériáink

Az alábbi oldalon találjátok néhány idei esküvőnk legjobb képeit galériákra bontva, hogy tudjatok szemlélődni, milyen stílusban, hangulatban és minőségben készülnek munkáink

JD-847.jpg

Petra és Jákob 

"Nem tudunk betelni vele, nagyon nagyon tetszik :)"

Petra és Jákob esküvője gyönyörű környezetben, a dabasi Jakab Lovasudvarban zajlott, ahol Petra lovak iránti szeretetére és mindkettejük közös rajongása folytán a Peaky Blinders sorozat hangulatára épült az esküvő, és a fotózás is.
Az erről készült highligths videó itt megtekinthető 

IMG_3084.HEIC
RD-1315.jpg

Dóri és Andris

"A videó tökéletes lett, nagyon jól összevágtátok, fantasztikusak a képek, a zenék a mozzanatokhoz is jól illeszkednek, szóval ennek köszönhetően nem szeretnénk semmilyen változtatást rajta!"

Egy esküvőfotós akkor a legboldogabb, ha egy őszinte, érzelemgazdag párral találkozik a nagy napon. Dóri és Andris pontosan ilyenek voltak, nagy élmény volt velük dolgozni, azt hisszük elmondhatjuk, mindannyian élveztük a nagy napot :)
Az erről készült highligths videó itt megtekinthető 

313905799_827028945170062_4626937475588388369_n.jpg
EM-233.jpg

Eszter és Máté

Ezster és Máté októberi esküvője igazi őszi színeket, őszi hangulatot hozott, mégis mindannyiunk nagy örömére gyönyörű időjárás volt a nagy napjukon. Eszterék egy igazi életvidám, nagyon jó hangulatú pár, így hatalmas öröm és élmény volt velük dolgozni, és ez elmondható volt a naásznépről is. Az egész esküvő végig szuper hangulatban telt, így a mi munkánk is könnyebbé vált ezzel!
Az erről készült highligths videó itt megtekinthető 

photo_2022-11-14 14.07.30.jpeg

"Eszter és saját nevemben is elmondhatom, hogy nagyon-nagyon hálásak vagyunk nektek az összes munkáért. Amikor belevágtunk a szervezésbe, megbeszéltük, hogy nem gondoljuk túl a dolgot, hiszen nem is akkora nagy dolog ez. Legyen egy jó buli, érezze jól magát mindenki, a megörökítés pedig majd lesz ahogy lesz. Nos, minden szempontból elmondhatjuk (amit nem is hittünk, hogy valaha kimondjuk/leírunk), de egy igazi álomesküvőnk volt. Minden visszajelzés a család, rokonok és barátok részéről is ezt erősíti meg. Nélkületek ez nem valósulhatott volna meg! Az este folyamán lazák és rugalmasok voltatok, de végig profik maradtatok. A képek is, és a videó is teljesen visszadják a nap és a buli hangulatát. A szelfigép pedig telitalálat volt, mindenki imádta!

Én (Máté) személy szerint még annyit hozzátennék, hogy mikor a fotózás felmerült, kicsit elzárkóztam a témától. Idegen dolognak tűnt, hogy engem fotózzanak, ráadásul ez nem is rólam szól, inkább a menyasszonyról. Felmerült a kérdés kit/kiket válasszunk? Vannak  srácok akik az Equus napokat is fotózták, de amúgy esküvői fotósok? Na akkor más szóba sem jöhet!
Nagyon-nagyon örülök, hogy titeket választottunk, mert mind a jegyesfotózáson, mind az esküvő napján sikerült végre elhinnem magamról, hogy rólam is lehet jó képet készíteni. Kifejezetten jól éreztem magam a fotózás alatt, és nagyon szép emlékként marad meg.  

Szóval összefoglalva, köszönjük, hogy közösen TÖKÉLETESRE sikerült összehozni az esküvőt!

Még annyit azonban szeretnénk kérni, hogy az elszámolást készítsétek el, hogy a hátralévő összeget át tudjuk utalni.

Továbbá engedjétek meg nekünk, hogy gátlástalanul ajánlhassunk titeket mindenkinek :)

Köszönettel
Eszter és Máté"

.jpg

"Huhh, nagyon jó képek lettek, atyavilág 😍😍
IMÁDOM ŐKET 😍😍"

ZO101825.jpg

Szandi és Jani 

Szandi és Jani esküvője egy számunkra már ismert és igazán szeretett helyen volt, és egy közös ismerőseink esküvőjén ismerkedtünk meg.

Mivel azok a képek gyorsan elnyerték tetszésüket hamar meg is kerestek minket esküvőjük megörökítésével kapcsolatban, és később teljes elégedettséggel vették át a nagy napjuk fényképeit.

GVA-949.jpg

"Köszönjük szépen, csodásak lettek! Azóta újra- és újra nézzük őket! 😍

Szerintünk nincs szükség módosításra."

GVA-943.jpg

Alexandra és Attila

Alexandráék a nagy napjukon fotós és videós szolgáltatásainkat is igénybe vették. A fotók utómunkája során egy általános élénk, élettel teli színezést kértek, de emellett szerettek volna különlegesebb színvilágú képeket is, melyeket duplikálva készítettünk el nekik. Az esküvőjükről készült highlights videó itt tekinthető meg: