top of page

Meddig maradunk általában az esküvőn?

Általában hajnali 1-ig maradunk, de igény esetén tovább is tudunk, viszont ennek további minimális költségei vannak.

Mennyi idő után kapjátok meg a képeket/videókat?

A szerződésben egy hónapos átadást garantálunk. A képek és a videók feldolgozása az esemény másnapján megkezdődik nálunk és jellemzően a képeket 2 hét, a videókat 3 hét után átadjuk nektek. Természetesen ezek nem sablonok, van, hogy egyiket előbb, másikat később, de fél hónap alatt meg szoktunk lenne velük.

Mi a különbség a highlihts és dokumentációs videó között?

A highlights videó egy rövidebb kb 6-8 perces általatok választott zenére vágott videó, hangulatos vágóképekkel, a főbb eseményekről és pillanatokról szól. Szeretjük használni az egymáshoz szánt beszédek részét és minden esetben beleépítünk valamilyen szöveges hanganyagot is. Ilyen videókat találtok meg a Filmjeink menüpontunk alatt.

A dokumentációs videó, ahogy a nevében is benne van, dokumentálja azon fontos pillanatokat, melyeket ti kértek, hogy vegyünk fel, melyeket szerkesztve, utómunkával és teljes egészében adunk át nektek.
Természetesen a két videó nem zárja ki egymást, mindkettőre van lehetőség egy esküvőn, viszont a dokumentációs videónál 2 kamerás jön mindig.

Használunk-e drónt?

Igen mindig, minden csomagunk alap szolgáltatása a drón használata, mely növeli a képek és videók minőségét, színvonalát. A drónok használatához minden engedélyünk megvan, így bárhol, bármikor fel tudunk szállni velük. :)

Hogyan tudjuk méginkább személyessé tenni a képeket/videókat?

Szoktunk javasolni egy jegyes fotózást/videózást, mely idő alatt jobban megismerhetünk titeket és azon fontos látásmódokat, melyeket keresztül látjátok a saját esküvőtöket szemeitek előtt. Ezen felül szoktuk javasolni, hogy készítsetek egy Pinterest mappát, melybe tudjátok gyűjteni az ötleteket, elképzeléseket. Ezzel is jobban megismerjük egymást, amely még inkább segítséget fog nyújtani nekünk abban, hogy biztosan a legjobb hangulatban kapjátok vissza a csodanap történéseit.

Ha fotós és videós szolgáltatást is rendeltek van e valamilyen kedvezményes csomag?

Sok esküvőn jártunk, ahol külön csapatól jött a fotós és a videós, így teljesen más színezésű és hangulatú anyagok születtek. Számunkra a legfontosabb, hogy a lehető legjobban visszaadja csodanapotok, így kedveskedünk egy kis kedvezménnyel, azok számára, akiknek fontos az összkép. :) és természetesen a drón mindig alap szolgáltatás, nem plusz költség.

Hogyan foglalhattok le minket?

Egyszerű! Amennyiben a személyes találkozó nem megoldható, e-mailben elküldjük a szerződést, melyben minden részlet rögzítve van. Aláírva elektronikus úton vissza kell küldenetek és a foglalás megtörténik.

Kell-e előleget utalni?

Igen, minden esetben, ez biztosít titeket a garantált szolgáltatásért, minket pedig a dátum szabadon tartásáért.

Meddig tároljuk a képeket/videókat? 

Emiatt nem kell aggódjatok :) Az átadást követően, megpróbáljuk őket örökké eltárolni.

Ha messze van a helyszín szállást kell-e nekünk biztosítani?

Előre megbeszéljük ezen részét a nagy napnak. Van hogy igényeljük, van hogy nem. :)

bottom of page