Meddig maradunk általában az esküvőn?

Általában hajnali 1-ig maradunk, de igény esetén tovább is. Az árak nem változnak ebben az esetben sem.

Mennyi idő után kapjátok meg a képeket/videókat?

A szerződést egy hónapos időintervallumra írjuk, de a képek és a videók feldolgozása az esemény másnapján megkezdődik már. Jellemzően a képeket 1 hét, a videókat 2-3 hét után átadjuk a megrendelőnek.

Mi a különbség a highlihts és dokumentációs videó között?

A highlights videó egy rövidebb kb 6-10 perces általatok választott zenére vágott videó, hangulatos vágóképekkel, a föbb eseményekről és pillanatokról

A dokumentáció jellegá videó pedig egy hosszú, az előre megbeszélt eseményeket tartalmazó videó, melyben a ceremónia, tánc vagy bármely általatok kedves momentum az elejétől a végéig rögzítésre kerül, melyet szerkesztve, utómunkával, de teljes egészében adunk át nektek. 
Természetesen a két videó nem zárja ki egymást, mindkettőre van lehetőség egy esküvőn.

Használunk-e drónt?

Igen mindig, minden csomagunk alap szolgáltatása a drón használata, mely növeli a képek és videók minőségét, színvonalát. A drónok használatához minden engedélyünk megvan, így bárhol, bármikor fel tudunk szállni velük. :)

Hogyan tudjuk méginkább személyessé tenni a képeket/videókat?

Szoktunk javasolni egy jegyes fotózást/videózást, illetve egy közös Pinterest mappát, melybe tudjátok gyűjteni az ötleteket, elképzeléseket. Ezzel is jobban megismerjük egymást, amely még inkább segítséget fog nyújtani nekünk abban, hogy önmagatokat és a legfontosabb értékeiteket lássátok viszont fotóinkon.

Ha fotós és videós szolgáltatást is rendeltek van e valamilyen kedvezményes csomag?

Igen a letölthető árajánlatunkban a dokumentum alján van egy olyan csomag, melyben benne van videózás, drónozás és fotózás és természetesen egy kis kedvezmény is.

Hogy tudtok ajánlatot kérni tőlünk?

Bármelyik online felületen kereshettek minket, figyelemmel követjük mindegyiket. Itt a weboldalon is írhattok nekünk a főoldalon, vagy az Elérhetőség fül alatt található rövid kérdéssor kitöltésével, vagy a 4handswedding@gmail.com e-mail címen is. Ezen kívül megtaláltok facebookon, instagramon és TikTokon is!  

Hogyan foglalhattok le minket?

Egyszerű! Amennyiben a személyes találkozó nem megoldható, e-mailben elküldjük a szerződést, melyben minden részlet rögzítve van. Aláírva elektronikus úton vissza kell küldenetek és a foglalás megtörténik.

Kell e előleget utalni?

Igen, általában ez 50.000 forintot jelent a szerződést követően, de ebben is rugalmasak vagyunk, el tudunk térni ettől megegyezés szerint.

Többen jövünk fotózni, videózni? 

Igen, általában ketten. Több szem többet lát, több gép többet vesz alapon általában ketten jövünk. Ez mindenki számára egy plusz megnyugvást jelenthet. 

Meddig tároljuk a képeket/videókat? 

Amíg létezik az internet és az emberiség! :) (Örökké) Emiatt nem kell aggódjatok.

Ha messze van a helyszín szállást kell-e nekünk biztosítani?

Mi Budapestről indulunk. Innen nézve, ha az esküvő több, mint 100 km-rel távolabb van, akkor lehet, hogy élnénk a lehetőséggel.  Egyébként köszönettel, de nem szoktunk szállást igényelni.